View Single Post
Staro 03.09.2012., 12:31   #264
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Par zapažanja o Galaxy S3:

Ovaj procjep između ekrana i kućišta je epic fail, kupi se unutra prašina i prljavština i na suncu/jakom svjetlu postaje baš vidljivo. Također procjep nije isti na svim stranama dakle ekran ne stoji centriran. Pričamo o veličinama manjima od jednog mm, ali svejedno kad gledaš i tražiš dlaku u jajetu nađeš je.

Nadalje, ove otvorene "rupe" na samom uređaju, dakle micro-USB i utor za slušalice. Da jedan smartphone od 5000Kn (radi dramatičnosti uzimam najvišu cijenu) nema neki cover dizajniran, Xperia mini od 1000 Kn ima cover na micro-USB portu. Minus.

Home tipka: klimava, velika, predugi hod.

Gorlla glass 2: u gornjem livom kantunu nekidan primjetim mali friž, mob je uvijek sam u dzepu. Taj dan je samo bila kovanica od 1kn u dzepu s njim na 10ak min, posli sam ga greba s tom kovanicom za test i nista mu nije bilo. Nije mi jasno na sta se moze tako ogrebat da se pod noktom osjeti ogrebotina. Jedino neka ženska sa prstenom ili nekim vragom, ali kakav je to oštri prsten ?!... Stol ko stol, ako ga staviš sa ekranom dolje pa nema valjda metalnih strugotina i krhotina keramike po njemu.

Neznam zašto ali nervira me sad ta ogrebotina i progoni me u snovima
Šta mislite može li se ispolirat ?
Vendetta je offline