View Single Post
Staro 03.09.2012., 11:31   #839
Nybelung
Guest

Jesu u tom modu "ukinuli" spam bombama? Na original igri te i najjadnija skupina vojnika zaspe kišom F1 bombi. Na complete modu ih vrlo rijetko netko nosi, a nikad mi nisu pale više od 2 od iste grupe.

E:

S Banditima na master težini nije teško pobjedit, nego nemoguće.
Iz Agroproma stalno stižu horde Dutya, naoružani do zuba. Poslali nam maloprije dvije grupe. U obe po jedan lik u Exoskeletonu s PKMom, po jedan u Exo s Grozaom, zapovjednik u Bulatu s full nadograđenim scoped Abakanom i jedan u onom Duty odijelu s AK.
Jedna grupa je krenula na sjever i došla sve do granice sa Freedom, a druga ostala na barikadi i pobila jedno 50-ak bandita. Ovaj s PKM mašinom je pravo zločest, potamani bandite s kaputima i sawned shotgunima za 2 sekunde.

Čak i Stalkeri imaju nekad lika u Exoskeletonu, nemogu ga banditi ni počešat. Onaj Flea Market sam im počistio 3 puta u sat vremena i opet se tamo spawnaju... Nikako da to banditosi uzmu.

E2:

Konačan rezultat:
Izbacio Stalkere iz Garbagea. Ali tako da sam Flea market pustio Duty momcima, jer se Stalkeri tamo nenormalno brzo spawnaju.
Držimo kontrolu nad ulazom/izlazom iz Garbagea za Cordon. Uspio sam na brzinu počistit Stalker bazu u Cordonu i uzet, konačno, G36 za nagradu.
Kontrolu nad čitavim Garbage-om nismo imali ni u jednom trenutku. Nemoguće je uz spam Duty Exo ekipa. Osvojim ja izlaze prema Agropromu, ali čim se odmaknem banditi to izgube.

Gotov sam sa CS. Pronašao sam sve vrste artefakata, oružja i questova.

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 03.09.2012. u 14:22.
  Reply With Quote