View Single Post
Staro 03.09.2012., 11:19   #79
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Nije da trollam ali kako igram Dotu 2 i HoN dosta, oko 3.5k gameova HoNa i 1100 dote, probao sam i taj LoL, ali jednostavno ne shvacam zasto je netko preferira.

Nema creep deny-a
Meta game je farm do 40te minute i onda jedan fight i game gotov.
Izgleda ko crtic.

Pa me zanima sto je ljudim privlacno kod te igre jer ja ne shvacam.
Zapravo je sve samo ne to, prosječna igra traje 40-45 minuta, ali ne zato jer se jedan jedini fajt dogodi u 40oj minuti. fajtova ima dovoljno i prije

A igre se znaju produžit i na 80 minuta, hell ja sam igrao igru jednu sat i pol, ali takve se stvari događaju samo u slučaju da igraš bez trollova i idiota

Citiraj:
Autor Hellhound Pregled postova
Zato jer:
- nema creep deny-ja
- sad nije da sam jako upucen ali bas zbog toga sto ima last hit i creep deny cujem da je dota i hon jos veci farmfest nego lol
- art stil je art stil neko voli neko ne...ovaj 'crtani' ima prednost sto moze duze ostat a da ne izgleda pregazen vremenom ala Team Fortress 2.
- kolki god debili bili u lol community-ju u lol je ipak lakse uci nego dotu, hon etc.
- vise game modova
- jednostavniji koncept(nema jedenja drveca,curriera,kupovanja scroll of teleport....)

I sad da ne nabrajam sve se svodi na to da je Lol pojednostavljena dota koja je eto postala najpopularniji moba naslov pa samim time i najveca vjerojatnost da ce ljudi prvo za njeg cut.
To sto je jednostavniji i pristupacniji lakse privuce ljude a i veca je vjerojatnost da ostanu.
I ima veliku MLG i ta turnir sranja scenu.
Jbg di je lova tu ce ic 'pro' da ju pokupe a casual mastaju da budu pro pa ih kopiraju.....i tak to ide.
zaboravio si ono najveće, free2play je

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote