Blagodati ssd-a su ti brže podizanje sistema, brži rad programa .. ukratko sveukupno brži rad pc-a, primjerice s normalnim hdd-om prilikom otvaranja nekog programa moraš pričekat par sekundi, a sa ssd-om toga nema već ga otvori prije nego kaj si kliknuo na njega

Ali da se razumijemo kod gaminga od njega nemaš koristi prvenstveno jer u svoj buđet možeš ugurat ssd od 60 GB što ti je dovoljno samo za Windowse i programe koje koristiš, a sve igrice ćeš instalirat na hdd. A i da imaš mjesta na ssd-u nebi imao nikakav značajan pomak u igricama osim bržeg paljenja same igrice.
Pošto ne želiš oc konfu onda izbaci jaču MSI TF HD 7950 i oc konfu na kraju iz jednadžbe.Ne znam ja sam ti rekao izbaci ssd i zadrži se one konfe i uštedi 500 kn ili preusmjeri tih 500 kn na periferiju (miš, tipkovnica, gaming sluške, veći monitor i sl) ili si stavi neko bolje kućište tipa:
ZALMAN Z9+,
FRACTAL CORE 3000 i matičnu
AS ROCK B75 PRO3 ili
MSI B75 G43.
Nije ih teško potrošiti, ali da ti je ovo sve potrebno što sam sad nabrojao nije, znači samo je na tebi odluka što ćeš napraviti s tih preostalih 500 kn, da ima neka grafička koja je jača i uklapa se u tih 500 kn stavio bi ti ju, ali je nema i onda ti preostaju sve ove nabrojene kombinacije s kojima ne dobivaš ništa posebno nego što bi dobio s ovom za 500 kn manje.