View Single Post
Staro 02.09.2012., 08:44   #1251
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Loser5 Pregled postova
Pozdrav ekipa, mislim kupiti novi komp a buduci da odavno ne pratim tehnologiju (jer mi nije bilo potrebno) trebala bi mi vaša pomoć kod sastavljanja konfiguracije. Mislim potrošiti oko 7500 kn sveukupno, s time da imam ovaj monitor u planu http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10559. Dakle bez njega imam 6000 kn za potrosit. Miš, tipkovnica i zvučnici mi nisu potrebni kao ni dodatni Hard disk (imam WD 500 GB), dakle od harda bi htio samo SSD disk na kojem ce mi biti windowsi. Dalje, konfiguracija mi je potrebna samo i isključivo za igranje, znači baš ono Hrad Core gamer:-), iako igram Starcraft 2 uglavnom volim igrati i sve ostalo što izađe. Znači nemojte mi štedjeti na grafičkoj ni prtocessoru, sve je ostalo manje bitno:-), ako prijeđe i koju kunu više od 6000 kn nema veze, bitno mi je uzeti sada odličan komp jer ga sigurno necu dugo dugo mijenjati. Komp bi želio kupiti ako je moguće na rate te da mi se i dostavi doma, buduci mi frend kaže da je u adm.com-a najjeftinije volio bi da mi tamo sastavite konfiguraciju. Pozdrav i hvala onima koji se potrude sastaviti mi:-D

Inače sam iz Trilja, znači karticom s odgodom plaćanja Splitske banke (crvenom) na 3-4 rate.
A možete sastaviti i za keš pa se snadjem nekako ako bude dosta povoljnije nego na rate.
Na tvom mjestu bih stavio taj WD blue 500gb kao sistemski disk, ako samo igras igrice SSD ti netreba. Moj prijedlog ti je ovako:

Gigabyte GTX660 Ti OC 2GB
LG optika
DDR3 8GB (1x8GB) Kingmax, 1600MHz
Zalman GS 500w
Asrock B75M
Intel Core i5-3450
CoolerMaster Elite 430, black, window

+

Tvoj WD Blue 500gb

ADM, 6.060,98Kn - besplatna dostava.

Monitor uzmi u Linksu na kartice.