Citiraj:
Autor mamutarka
nebih baš rekao da nerfaju gluposti, ubiti ništa ne nerfaju nego ispravljaju bug.frend igra DHa i doslovno mu treba 3-4 sekunde za elite pack (act3) zbog te zbugane rune
i sam kaže da je to presmješno i da će to maknut, i eto sad čitam da hoće i bilo bi vrijeme, ostale klase nemaju ''brutalne'' rune
a novi nat set se ne kupuje jer stari daje discipline regen, a novi ne.
|
Nije to nikakav bug, patch notes i najava i sve zivo su uvijek govorili da ce biti 1500%. Ja mogu ubiti elite pack sa 2 clustera pa to opet nije preimba runa. Ne znam kako ne shvacas da je svaka njihova promjena bila vodjena sa rmah, demon hunteri jednostavno ne kupuju stvari jer im je stari bugani nat set nezamjenjiv a njega ne smiju dirati. Runa je jaka ali nije toliko nebalansirana jer svaki pogresan vault=tvoja srmt. Vault zahtjeva dosta disc sto je "nail in the coffin" novom nat setu naspram starom. Pogledaj samo ww barba na budgetu sta moze raditi u a3, da im je stalo do nekog balancea to bi nerfali. Da ne govorim barba sa sever macom i % lifestealom. Boli njih briga za balans, rmah je problem