View Single Post
Staro 01.09.2012., 23:05   #1250
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor Loser5 Pregled postova
Pozdrav ekipa, mislim kupiti novi komp a buduci da odavno ne pratim tehnologiju (jer mi nije bilo potrebno) trebala bi mi vaša pomoć kod sastavljanja konfiguracije. Mislim potrošiti oko 7500 kn sveukupno, s time da imam ovaj monitor u planu http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10559. Dakle bez njega imam 6000 kn za potrosit. Miš, tipkovnica i zvučnici mi nisu potrebni kao ni dodatni Hard disk (imam WD 500 GB), dakle od harda bi htio samo SSD disk na kojem ce mi biti windowsi. Dalje, konfiguracija mi je potrebna samo i isključivo za igranje, znači baš ono Hrad Core gamer:-), iako igram Starcraft 2 uglavnom volim igrati i sve ostalo što izađe. Znači nemojte mi štedjeti na grafičkoj ni prtocessoru, sve je ostalo manje bitno:-), ako prijeđe i koju kunu više od 6000 kn nema veze, bitno mi je uzeti sada odličan komp jer ga sigurno necu dugo dugo mijenjati. Komp bi želio kupiti ako je moguće na rate te da mi se i dostavi doma, buduci mi frend kaže da je u adm.com-a najjeftinije volio bi da mi tamo sastavite konfiguraciju. Pozdrav i hvala onima koji se potrude sastaviti mi:-D

Inače sam iz Trilja, znači karticom s odgodom plaćanja Splitske banke (crvenom) na 3-4 rate.
A možete sastaviti i za keš pa se snadjem nekako ako bude dosta povoljnije nego na rate.
Pa bolje ti je na keš uzimat bolje ćeš proči, primjerice:

i5 3450
MSI B75MA P45
2X KINGMAX 4GB 1600 MHZ
A-DATA 64 GB SSD SATA3
SAPPHIRE HD 7950 3GB
LG DVD-RW SATA
SILVERSTONE STRIDER 500W
SPIRE SONEX 6010

Ukupno: 6166 kn Futura it besplatno slaganje i dostava

Ako ti je previše ubaci jeftiniju Gigabyte HD 7870 2GB pa ubaci još bolje kućište Zalman Z9+ i ispast će te 6016 kn.

Della uzmi u Linksu na karticu jer su iste cijene za keš/kartice i jeftinije će te ispast nego da naručuješ iz web shopa.

Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 01.09.2012. u 23:14.
lolofuxy je offline   Reply With Quote