View Single Post
Staro 01.09.2012., 15:39   #97
5oK12e
Premium
Moj komp

5oK12e's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
sam quality control kod razera nije baš najbolji ( nije recimo ni microsoftov )a i klikovi u miševima se dosta brzo znaju potrošit što bi očekivao od miša za 50kn ali ne i od miša za 300-400kn, opet nije nužno pravilo ali i sam sam bio u potražnji novijeg miša i Razer zaobilazim u širokom luku. Zbog frustracije koje sam imao prije par godina kad sam platio za miša 250kn da bi više vremena proveo na servisu nego pod mojom šapom išao sam se malo bavit istraživanjima i kopanjem po miševima jer sam par puta sam morao lemit klik u tom mišu kasnije . Žalosno je da se stavljaju izdržljiviji klikovi u recimo najobićnije logitechove miševe a neki skuplji modeli završe s lošim inačicama . Klikovi u tim jeftinim logitechima su slični kao i u mojim stari explorerima. Nakon više od 10 godina funkcioniraju kao i prvog dana. Microsoft i logitech znaju isto radit gluposti s klikovima u svojim miševima . Sindromi su prvo dvoklik, i ubrzo malo jače se treba pritisnut tipka i na kraju se mora zalemit nova.

Ja baš i ne volim svake 2 godine davat 300kn za miša pa sam posebno alergičan na takve stvari .
neznam imam razera vec vise od godinu dana i nisam imal nikakav problem.... tocnije imam drugog razera... jer prvom mi se dogodio onaj bug o kojem sam prical...

a sto se tice microsofta i logitecha neznam.. imal sam microsoftov mis na kuglicu i bio je dobar za igrat UT, Q3 i sl pizdarije, imo sam jedno KRATKO virijeme logitecha, al ono razer deathadder v2 je po mom misljenju najjaci....

DOBRO STOJI U RUCI, NIJE PRETEZAK, KLIKOVI SU MI PREJEBENI i dođe preko neta 250kna (novi) pa di ces bolje?!

Al opet sam reko o ukusima se ne raspravlja...