View Single Post
Staro 01.09.2012., 13:16   #1146
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Evo jedna loseg iskustva sa linksom. Htio sam kupiti wdtv live kod njih, ali nije ga bilo u Osijeku ni na centrali. Prodavač mi kaže doći će u petak a dan kad sam otišao kod njih bio je ponedeljak rekoh ok nazovem vas u četvrtak da provjerim ili u petak. Dođe petak naravno wd nije došao kao nemaju na centrali pa nemogu ništa čekaju novu pošiljku ja upitam prodavača da li si mogu poslati iz druge poslovnice, bilo ih je u vinkovcima i drugim mjestima, on meni na to kaže ne premali je iznos. Dođe sljedeća srijeda nazovem ih da li je došlo kažu nije. Već sam lagano bio iznerviran sa svime i ništa idem dalje pogledat tko ima. Kad pogledam slučajno na linksov web a cijena 100kn veća i raspoređeno po svim trgovinama. Na kraju nazvo ADM uplatio odmah lovu oni odmah poslali i došlo drugi dan i uštedio 130kn. Nakon nekoliko dana vidim akcija u linksu wdtv na akciji 800kn tj prvobitna cijena koja je i bila kod njih. Nakon ovoga su mi se zgadili.
links je poznat po većim cijenama od ostalih, ne znam što je tu čudno. Iskreno, za muljanja takva nisam znao da su u stanju. Ovi "mali" šopovi su fakat uzeli primat, ali jedino što puno artikala iz asortimana nemaju za odma, već za dan-dva, što i nije loše ako nije kakva preša
Brko je offline   Reply With Quote