View Single Post
Staro 12.05.2005., 16:19   #16
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
smanjivanje je sky spominjao

ALI ja radim sa autima, pa kad dodjem kući niš ne čujem i meni je to sve super tiho

kad palim taj komp onda to znači da idem igrati neku igricu, većinom Americas army, a to automacki znači i da ću nataknut slušalice na uši, pa opet ne čujem kako raptor rošta. znači taj komp se pali isključivo zbog igranja, i ako si pržim neke dvd-ove, ali onda opet nisam kraj njega nego ležim na krevetu i mrdam po laptopu kojeg isto ne čujem uopće ( centrino 1.5, sad recimo radi na 792 mhz )

dalje 3x36gb nije puno ali većinu vremena je 1 raptor prazan skroz tako da mi očigledno ne treba prostor,jerbo sam zato i kupio dvd pekač i sve ispekao na dvd-ove

ne treba ni meni naj grafa, ali i ovu sad mislim prodat čim se nadje neko zainteresiran i kupit ati sa 512 rama...nek se nadje..volim bit u toku

A što se tiče "Sve ostalo je u rangu ili jače pa imam daleko tiši komp" sve 5, tvoj je sigurno tiši...ali moja kanta napravi 3DMarka 2003
nažalost to sam slikao sa mobitelom jer nije ništa bilo na kompu instalirano osim drivera + 3DMarka, ali mislim da shvaćaš što sam mislio reći. ne da se sad preseravam s tim ali vidiš da nije ni blizu. šta si se odma narogušio
vex je offline   Reply With Quote