View Single Post
Staro 31.08.2012., 19:38   #4489
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
odgledao svih 14 epizoda jedine sezone Fireflya. rezime? ja i dalje ne vidim po cemu je ovo toliko hvaljena serija, oni se trndaju po svemiru od planeta do planeta, uvijek upadnu u nekakvu nevolju jer niti jedan posao ne prode bez problema, bas u nekoj svemirskog zabiti naidu na nekoga tko pomogne, li-la..........

uglavnom, iskreno, ja sam razocaran. ali ne u smislu da je serija negledljiva, nego jednostavno jer sam puno puno vise ocekivao i napalio se na ono, predobru SF seriju. mislim, jedan Voyager ima ocjenu 7.4, Firefly 9.3!

poprilicno plitko mi je svih 14 epizoda, danas sam bas pogledao epizodu Andromede, to je tu negdje rang. necu opet se uvuci u rasprave kako pljujem bez razloga jer je to nesto nekome vrlo drago i ima 100% drugacije misljenje, ja samo pisem svoje misljenje.

i preporucit cu Firefly, ali samo ako volite SF, vester, laganini radnju i ne smeta vam naivne scene. toliko. pogledam jos film kroz koji dan da kompletiram Firefly tematiku, i 99.9% da mi nikada vise nece pasti na pamet odgledati ovo opet.

Burko je offline   Reply With Quote