Ne ruši se barem meni do sada kada sam stavio dynamic lightning bez DX 10-11 podrške, radi stabilno i glatko. Nemam ni ja HUD i to mi je malo čudno bilo u početku ali sam se navikao i izgleda nekako realnije da ne vidiš odmah tko se šulja u blizini i da li je crveni ili žuti-zeleni

Ako se uzgubiš malo na mapi imaš PDA pa pogledaš gdje si. Također do sada sam našao samo jedno mjesto za spavanje i to u Cordonu ali fale mi artefakti za skidanje radijacije i to mi je malo problem. Imam armor sa dva mjesta za njih ali ništa još korisno nisam našao a imam veles detektor koji mi je dao jedan freedomovac za jednu uslugu. Doduše imao sam jedan koji je poništavao radijaciju ali morao sam ga dati profesoru u jantaru jer je to bio dio zadatka da dobim koordinate za ići dalje u sljedeću mapu. Ima i mehaničara i nadogradnji opreme, za sada je jedan u Cordonu i jedan u Jantaru.
ja tu nist ne kuzim . instaliral ja taj mod , al to je cisti COP . nema nikakvih dodatnih mapa . samo tri podrucja - skadovsk , jupiter , pripyat . nema niti nikakve gamedata u instalacijskom direktoriju . niceg , ali ama bas niceg novog !? kaj je sad to ? to normalno ?