View Single Post
Staro 31.08.2012., 15:56   #29
Blassnetz
Premium
Moj komp

Blassnetz's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Angry

Svih 6 su iste boje, spojio sam sada još jedan hdd od 1 tb samsung i prikazuje mi istu grešku ali samo (25) dok je na mom hard disku tih errora (196419) tak da mislim da je to do hard diska..... Nisam još long test napravio to ću sada jer mu treba dosta vremena da odvrti.

EDIT
Evo stavio novi hdd WD od 1tb zajedno sa mojim da vrti i evo podataka

Kao što možete viditi ni jedne greške nabaca novi hdd a stari i dalje šteka, za 2 dana bi mi trebao stići i SSD disk pa ću na njega snimit windowse i testirati sve igre da vidim hoće li padati tako fps i štekati pa vam javim rezultati, a stari disk ću poslati na reklamaciju

OPET problemi (((((

Evo ovako uzeo sam novi HDD od 1 TB sata3 WD i SSD disk 120 GB agility 3
Krenio instaliarti windowse na ssd disk instalacija je trajala otprilike nekih 40 min do 1h :S mislim da je to trebalo puno brže odraditi, windows explorer mi blokira kod nekih običnih radnji i samo se sruši

Probao sam igrati arma2 dayz mod. šteka isto ak ne i više,... reko idem probat prebacit cod4 na SSD disk da vidim kako će to raditi kad ono stavi brzina prebacivanja podataka 13,2 mb/s idem otvorit chrome dok mi se prebacuje cod4 jedno 1 min sam čekao kad se otvorio pokušao otvorit forum i jedno 2 min piše samo dole waiting for chache i onda otvori pa kad kliknem neki link opet tako. Nemogu vjerovat da toliko šteka. POMAGAJTE više stvarno neznam šta bi napravio.

Windowsi su novi nema na njima ništa baš tek ih snimio prije 2 sata, te instalirao drivere. Oba diska su nova kupljena danas u trgovini.

Očekivao sam s ssd diskom puno brži rad dobio sam još gore.

Instalirao sam hd tune pro opet i prikazuje mi da su oba diska u redu i da nema grešaka kao što je bilo s prijašnjim diskom.

Edit
Evo instaliram sada adobe Photoshop i Dreamviewer i nemogu sufrati normalno na netu dok instalira stalno piše waiting for cache...

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.09.2012. u 22:45.
Blassnetz je offline   Reply With Quote