View Single Post
Staro 31.08.2012., 13:22   #127
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Jučer 2 puta izgubio hrpu opreme, ali moram priznati da se nisam dugo tako zabavio
Priča ide ovako... Javi mi neki Rumunj da je osposobio heli i da bi trebao suputnika za refuel. Reko može, pokupi me južno od Stary-a, a i imao je antibiotike koji trebaju Narsilu jer je infected i stalno kašlje i šmrca .
Prvi refuel je bio mislim u Gorka i zbog nekakvog buga morao mi je antibiotike baciti na pod, ali horda zombi na omete u svemu i antibiotici ostanu u Gorki. Kaže on, ajmo u Berezino u bolnicu... slijedi drop off u blizini bolnice, antibiotika nigdje, penjem se na krov bolnice i pickup helijem bez slijetanja na krov . Preljetanjem Nizhnoye vidimo brodić koji odlučim odvesti do otoka gdje on ima kamp, ali na putu dolje me presretnu trojica u speed boatu i riješe me bez problema
Spawn u Kamenki gdje me dolazi pokupiti helijem. Kaže lik da uzmem sve što ima u bacpacku iz zahvalnosti na pomoći oko helija... M4A3, NV, kompas, GPS, hrana, antibiotici.... Par minuta letenja dolazimo do Krutoy Cap i nalazimo tri sretna gusara... strojnicom iz helija po njima, nasukavaju se, jednog onesvjestim, ALT F4 sva trojica Kradem speed boat, u tom trenu se relogiraju i paljba po meni. Uteknem gusarima, u međuvremenu Rumunj se relogira i kaže da je low on fuel. Pokuša doći do benzinske, ali neuspješno... crash ... 10-ak min poslije kick sa servera, admin decision

This was my story

EDIT: Sve je snimljeno, i nadam se da će djelomično biti i uploadano, a ne bude cool stroy bro
To disconnectanje će biti riješeno jednog dana....najgori partibraker u igrici...ali dobro detektira šupke
gnomisa je offline   Reply With Quote