Citiraj:
Autor doublev
Cijela fotka je presaturirana i presharpana. Nije bilo apsolutno nikakve potrebe za HDR-om s obzirom da dinamički raspon originalne fotografije nije velik. I kompozicijski mi ne štima fotografija. Kažeš, original je imao puno spaljenih pixela? Na ovoj "poboljšanoj" cijela lijeva strana njuškice ti je izgorila a koliko vidim i dio brade. Iskreno, izgleda mi kao da se neki klinac igrao sa sliderima u fotošopu. 
|
Da, fotka kompozicijski po pravilima ne štima, mačka bi trebala biti u desnom kutu. Saturation i sharpen ne smeta, dapače, no ono što je problem je zaista spaljenost njuške i brade. Hvala na tome, vidjeti ću kako izgleda kad se to popravi. Nisam rekao da original fotka je spaljena, nego da prvotni HDR (2. slika koju sam priložio) izgleda baš kao da se netko igrao s slajderima, što prije godinu dana to i je bilo tako. "Danas" je uloženo cca cijeli sat za novu fotku.
Citiraj:
Autor afterburner
@sa stilom ... nije da san neki expert ali molim te daj malo objasni onu recenicu da imas par ponuda za printove? Jel to imas par ponuda ljudi koji ce ti to isprintat ili kupit printove?
|
Nisam ni ja expert niti profesionalac, čisti sam amater - početnik i nikada se neću zvati profesionalcem. Još učim i imam puno za učiti. Kako zoveš kad netko hoće kupiti tvoju fotografiju i onda će on raditi s njom što god on želi, a za istu ti nudi nekoliko evrića...