View Single Post
Staro 30.08.2012., 15:30   #1516
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Daleko od toga, da se ukakim u gaće i smrznem, postajem večera. Ovo je bilo samo obrazlaganje metode deratizacije i potrebnih materijala i sredstava.

Inače, malo ti znači i pancirka i body armor ako te netko pošprica rafalom sa manje od 40 m. Odijelo bi preživilo, ali šta god da je unutra bi izgledalo kao da je prošlo kroz blender.

Ali, s druge strane, svaki ozbiljan šarplaninac ima problema kad treba progristi kožnu jaknu, a da ne pričam o cuclanju kroz istu. Pričam o pravoj jakni od prasetine (R'n'R-Kvazi-Biker-Kick-Ass model), ne o ovim janjcima iz Paul & Shark Preseravanje Edition kolekcije.

Uglavnom, uz prednosti povišenog položaja i koji praxiten za pripomoć opstipaciji, dalo bi se. Da bi "štrikao" pola sata-sat poslije susreta s nečim takvim, dabome da bi.
Da,zaustaviti ce metak,ali sila koja ce biti napraviti ce zelatinu od torza ...
Ali ono su neki drugi materijali,dodatni slojevi koji ce pruziti zastitu,neki drugi elementi koristeni u manafakturi istoimenih

Mozda bi jedino exoskeleton,postoje neke inacice od US army,bi te zastitile od metaka i ostalog..
HAZMAT suit + exoskeleton

@xlr - e ni meni se ne svidja,ali nemam volje za ponovni prelazak sa drugim modom ...
samo da nije Monolith fanatika onoliko rijesilo bi se,ali bjezim i oni saspu kisu metaka na mene
kao da su u saveznistvu oni i mutant ...
blava je offline   Reply With Quote