Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.08.2012., 14:50   #4271
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ne kažem da se ne bi trebalo ništa pokvarit, naprotiv, i zato i jesam više za benzin nego dizel.
A pošto je na ovom forumu večina uzdiže das auto, božeoslobodi benzinac, pa samo malo pikam a ti si se upiknuo, NHF
Nijednu marku ako želiš nekvarljivu stvar.
Daj mi reci jel normalno da u knjižici vozila piše da je normalna potrošnja ulja 1L (ili 0,7L) na 1 000 km?
Vidiš, malo griješiš. IMO. Po meni je na ovom forumu većina french car fanboysi. Kad god jedan spomene fau ve, odmah se nađu tri koja će pljuvat po njemu. Gledajući tvoje postove, i ti spadaš u skupinu fau ve hejtera. Za što me živo zabole, dapače, smiješno mi je da netko mrzi neku, pazi sad, automobilsku marku i hejta po forumu protiv nje. Većina tih hejtera nikad nije ni vozila vw al kad treba pljuvat, prvi skaču u vatru. Ne odnosi se ovo direkt na tebe, govorim općenito, NHF. Francuzi su na ovom forumu sveta krava jebate. Maltene mehaničari u njihovim servisima su ko oni iz toyotinih reklama. Ubijaju se od dosade. To što statistike govore drugačije, to se gura pod tepih.
Al velim, trudim se bit objektivan. Imam doma i vw i mazdu i renault i peugeot sam da se zna.
To što piše u knjižici je glupost. Nema tog auta koji troši 15 litara ulja od servisa do servisa. Govorim o normalnim, svakodnevnim vozilima.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F