Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.08.2012., 13:22   #4269
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Jebate, iz tvojih postova bi se dalo zaključit da ako se pridržavaš određenih stvari nikad se niš na autu ne bi smjelo pokvarit. Osim na das autu koji je krama pa se kvari kak god a okreneš. Mislim ono, auto je sastavljen od tisuća dijelova, a nijedan nije vječan. Koju marku vozila bi po tebi trebalo kupovat, da čovjek bude ziher da je kupio dobru, nekvarljivu stvar?
Ne kažem da se ne bi trebalo ništa pokvarit, naprotiv, i zato i jesam više za benzin nego dizel.
A pošto je na ovom forumu večina uzdiže das auto, božeoslobodi benzinac, pa samo malo pikam a ti si se upiknuo, NHF
Nijednu marku ako želiš nekvarljivu stvar.
Daj mi reci jel normalno da u knjižici vozila piše da je normalna potrošnja ulja 1L (ili 0,7L) na 1 000 km?

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
407 prve generacije? Sa tim motorom nisi imao problema kod "cukanja" u vožnji radi određenih pokvarenih senzora i problema sa klapnom koja pušta zrak u motor?
Priča se samo o motoru, a što je sa poznatom boljkom francuza, čak najviše pežoa, elektronikom?
Kad vidim pežo osim ružnog izgleda (subjektivno) odma se sjetim pregorenih žarulja.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote