Citiraj:
Autor w0lfram_
a to 
ma ovo je sad onako lagano "kožno" mekano pa mi se činilo nekako bolje, al u pripremi je već ver 2, imam neke nove ideje pa ću ih probat sprovest u djelo 
|
Radiš verziju s umjetnom kožom ili nešto drugo ?
Umjetna koža je jednostavna za nategniti i za razliku od kože na kkoricama rukovnika bi mogao iskoristiti formu konzerve. Još zakeljiš 2 drvena kruga na krajeve , malo laka i ludilo...
vidi mene šta me krenilo
Pretpostavljam da češ biti prvi u redu za vratit uslugu kad sljedeči put okačim "diy kutija slikovnicu"
Citiraj:
Autor w0lfram_
+41funta shippinga 
uglavnom je ta glava teška stvar, pa je shipping isto tako težak, ispravi me ako griješim 
|
Nedavno sam naručio nešto preko pola kugle zemaljske i za tu stvar od 10 deka ( i vrijednosti 99 dolara) sam platio platio 60 dolara šipinga!
U susjednu nam sloveniju šiping bi bio upola manji! Iako ti dođe da popizdiš , pošto je to jedini način da dođeš do potrebnog , čemu ludit...
Poštarina je uvijek neizbježna stvar a "kukanje" o tome ti je kao o ljutnja upučena silama prirode - na koje ne možeš utjecati kao ni na šiping.
Zato go with the flow
Citiraj:
Autor w0lfram_
|
Drvena? pa to se isto može u kučnoj radinosti samo traži malo više truda.
U principu se može napravit i ona staklena. malo zahebancije s glinom , kalupima , malo razbijanja staklenih boca , i jedna omanja peč za keramiku.
Najbolje od svega , možeš napravit vlastitu glavu.