View Single Post
Staro 29.08.2012., 11:50   #4487
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Opce nisam pimjetil ovu temu do sad, pa da se svojim misljenjem prikljucim i ja kao okorjeli SF fan
Prvo i osnovno, svakom se svidja ili ne svidja nesto iz nekih razloga i ima pravo na misljenje, i ja ovdje ne osporavam to.

Firefly i andromeda mi nisu sjeli, sve se odvija jako plitko, radnja nema nikakve dubine, nikakve poante, cisto da se bulji i to zato jer je ljeto i u 1h u jutro je vruce a tv upaljen. Efekti i jeftina prica iz epizode u epizodu, ali opet bolje to nego prijatelji i sl.

BSG mi je dosta bolji, mada nikad nisam imal priliku pogledati sve po redu, ali i dalje ni blizu ST ili SW

A kaj se kapetana ST-a tice Kirk je the man (nema vrste koju on nije "okusil"), Picard je faca (Nije djabe bas on bil Locutus), baba Đejnvej je uzas(*) a Archeru bi najradije zabil opanak u usta svaki put kad slozi zbunjenu ili zamisljenu facu...hebote gluma

* Zasto baba Đejnvej ne valja: Dolazi nepoznati brod, pocnje pucati po voyageru, a ona kaze "ne uzvracajte paljbu, dizi stitove"....puca brod dalje, stitovi su na 50% a ova opet isto....dodju stitovi na 10% a ova isto.....ma daj molim te koja budala stoji dok drugi mlati i ne pokazuje interes za komunikaciju (nemam nista protiv zena na visokim pozicijama, ali ona kao kapetan ozbiljno ugrozava posadu i brod )
Kirk je naravno bil najbolji po tom pitanju, cim je dobil info "klingon bird of pray is declocking" odmah naredba "fire at will", nema zajebancije s njim
Overclock je offline   Reply With Quote