View Single Post
Staro 29.08.2012., 11:40   #115
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

Ti klanovi koji imaju svoje serveru su uvijek najbolje gearani, oni lockaju svoj server i igraju sami bez protivnika (osim zombia koji zapravo ne predstavljaju neku prijetnju). Nakupe se svega, ne moraju paziti na druge igrače i imaju svu opremu i još backup opreme. I ajd, šta češ, ali onda i oni poginu pa ostali pokupe njihovu opremu.
Baš zato što takvih servera ima na tisuće igra vrvi njubarama sa high tier opremom koju su uzeli od poginulih.
Ovi o kojima ja pričam ne lockaju server i zna biti i po 25 igrača...iako sad je server vraćen na 1.2.4. verziju jer navodno u 1.2.5. verziji postoji bug sa respawnom vozila (ne sejvaju se navodno)...
A ja ne vidim razliku između takve ekipe i one koja se šalta po serverima i skuplja opremu...na kraju svega kako god okreneš to je legalno...

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

Definitivno, ali ja sam mišljenja da bi ga Rocket trebao maknuti iz igre. Overpowerd je, ne po jačini nego po upotrebljivosti. Vidiš sve što ima puls na kilometar udaljenosti kao da je 2 metra ispred.
Nije baš precizna puška i ima isti damage kao sve NATO puške (3555 damagea).
Slažem se da je taj thermal totalni overkill....a bilo bi zanimljivo vidjeti koliki mu je domet u RL...

BTW, jutros, (kad sam išao na posao) sam vidio praznu (ali cijelu) konzervu cole na sred travnjaka....ona crvena kao u igri hehe
gnomisa je offline   Reply With Quote