Citiraj:
Autor branimiros82
ma da,mislim necu ga stalno micat ni rolat,al kad treba da ga nosim.aj daj link od platna na e bayu.e,neki su savjetovali i plahtu na okviru,al jel nije da platna tj tkanina upija svjetlost.
|
Kad si se požalio da se lesonit ne može prenositi , ja sam to protumačio kao da ti je potrebno prenosivo riješenje. Dakle treba li biti prenosivo ili ne?
*Ako svaki tjedan negdje nosiš projektor zbog nekih prezentacija onda ti treba nešto prenosivo ali u večini slučajeva bi prošao i obični zid.
*Ako želiš mogučnost da 2-3 puta godišnje makneš to platno jer bi osvježio prostor , brisao prašinu , odnio to kod nekog ...onda bi se mogao fokusirati na "fiksna" riješenja jer ti prenosivost poprilično limitira izbor.
O kakvoj se situaciji radi ? ( od ovo dvoje)
Što se tiče platna na ibeju , lancuna na okviru i gornjeg savjeta za jupol...
sve sam to več komentirao pa da ne ponavljam ili izmišljam toplu vodu , mislim da je bilo u ovoj
temi.
Al da ti sažmem , ukoliko ne misliš kupiti neko provjereno riješenje poput boje ili platna , možeš zaboraviti na "namjesti pa gledaj" ako želiš da to izgleda dobro ...Svi pristupi traže eksperimentiranje.
Ako je važno samo da se vidi - vidit če se i s zidom pa uštedi sebi novce...