Citiraj:
Autor John Creasy
Trenutno idem u Pripyat, tražim wish granter i u onom sam dijelu kad idem s ekipom, i rokam po onim likovima na prozorima i krovovima zgrada po noći.. Stvar je u tom što me stalno prati radijacija i trošim antiradiation kitove ko od šale.. Imam onaj neki ecologist suit tamno zeleni al ne pomaže.. Jel to neki bug ili ni taj suit ne pomaže nikako?
|
riješio si brain scorchera ?
na putu od wild teritorya do priypata ti je sve puno sa radijacijom ne ćudi se, ali ako si riješio brain scorchera, vrati se u bar, opremi se sa puno svega (u Pripyatu će ti trebat, vjeruj mi...) i onda natrag pa kroz taj dio sa puno radijacije samo pretrčiš
Citiraj:
Autor blava
Mici se od svega limenog doslovnoga,pod time mislim ne trazi zaklon pored derutnih kamiona,auta,tenkova itd.
Drvece je meni bilo najefikasnije...
i slab je taj suit za nadolazece...trebao si exoskeleton barem neki ili bulat
nadam se da imas stash kod trga ( Fang's grave ) gdje imas Fangov exoskeleton sa nightvisionom II.generacije
zar nemas artefakata ? I oni mogu umanjiti radijaciju,ima razlicitih -10,-20-30 da skida radijaciju
|
Exoskeleton je još i slabiji što se radijacije tiče, za radijaciju je ecologist / SEVA / SSP-99M najbolji
A za pucnjavu, exoskeleton ćeš naći i unutar NPPa, i na krovu NPPa dok ćeš se igrati lovice sa monolithom