View Single Post
Staro 29.08.2012., 08:57   #1483
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
Trenutno idem u Pripyat, tražim wish granter i u onom sam dijelu kad idem s ekipom, i rokam po onim likovima na prozorima i krovovima zgrada po noći.. Stvar je u tom što me stalno prati radijacija i trošim antiradiation kitove ko od šale.. Imam onaj neki ecologist suit tamno zeleni al ne pomaže.. Jel to neki bug ili ni taj suit ne pomaže nikako?
riješio si brain scorchera ?

na putu od wild teritorya do priypata ti je sve puno sa radijacijom ne ćudi se, ali ako si riješio brain scorchera, vrati se u bar, opremi se sa puno svega (u Pripyatu će ti trebat, vjeruj mi...) i onda natrag pa kroz taj dio sa puno radijacije samo pretrčiš

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Mici se od svega limenog doslovnoga,pod time mislim ne trazi zaklon pored derutnih kamiona,auta,tenkova itd.
Drvece je meni bilo najefikasnije...
i slab je taj suit za nadolazece...trebao si exoskeleton barem neki ili bulat
nadam se da imas stash kod trga ( Fang's grave ) gdje imas Fangov exoskeleton sa nightvisionom II.generacije
zar nemas artefakata ? I oni mogu umanjiti radijaciju,ima razlicitih -10,-20-30 da skida radijaciju
Exoskeleton je još i slabiji što se radijacije tiče, za radijaciju je ecologist / SEVA / SSP-99M najbolji

A za pucnjavu, exoskeleton ćeš naći i unutar NPPa, i na krovu NPPa dok ćeš se igrati lovice sa monolithom

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote