View Single Post
Staro 29.08.2012., 00:36   #114
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
Di nalazite te thermale? Mislim da ih je jebeno teško naći...
Jedini spawn tih L85 AWS thermala su heli crash sites, a i na tim crash sajtovima je šansa minimalna da ih igra spawna (najniži spawn chance od svega drugoga)

Jedan smo našli na heli crash siteu, jedan uzeli sa igrača kojeg smo ubili (on je nas napao ) i jedan smo našli u šatorima na sjeveru mape.

Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
btw igram s kolegom s posla i on igra s nekim englezima....i sad imaju svoj server, popravili helic, auti, ATV, kampovi sa svim i svačim.....timsko igranje rula iako je jebeno napeto kad si sam....i teško....najteže
Ti klanovi koji imaju svoje serveru su uvijek najbolje gearani, oni lockaju svoj server i igraju sami bez protivnika (osim zombia koji zapravo ne predstavljaju neku prijetnju). Nakupe se svega, ne moraju paziti na druge igrače i imaju svu opremu i još backup opreme. I ajd, šta češ, ali onda i oni poginu pa ostali pokupe njihovu opremu.
Baš zato što takvih servera ima na tisuće igra vrvi njubarama sa high tier opremom koju su uzeli od poginulih.

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Ovo je auto i kao dodatak preseravanje sa NV-om i thermalom http://youtu.be/b92H_5Zz4EU?hd=1
Najs

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Thermal je stvarno hebena stvar, i po meni nekon vozila najvrijedniji item u igri. http://youtu.be/CM0d7prBZn4?hd=1
Definitivno, ali ja sam mišljenja da bi ga Rocket trebao maknuti iz igre. Overpowerd je, ne po jačini nego po upotrebljivosti. Vidiš sve što ima puls na kilometar udaljenosti kao da je 2 metra ispred.
Nije baš precizna puška i ima isti damage kao sve NATO puške (3555 damagea).

Kad je DayZ počeo bila je i AS50 TWS (AS50 sa thermal sightom) kao vrlo rijedak loot ali su to brzo maknuli, jer je tek to totalno overpowered, mislim da bi trebali i L85 AWS.

Nažalost u samom DayZ-u još postoji kod i skripta za AS50 TWS pa ga gotovo svi skripteri mogu spawnati, tako da se može naći.

BTW, ako netko treba, imamo 5 NightVision Googlesa i koji GPS viška pa ako nekog zanima neka ponudi nešto u zamjenu