Ne znam dali je pametno da se pohvalim, jer kako to u DayZ-u inace bude da te vlastita karma pregazi i ubije, hehe. Uspjesno sam prezivio tri puna dana, nasao 4 heli crash-a site, isprobao cijelo cudo oruzja od Bizona, M107, AS50, FN FAL i josh kojekakvih, pronaso Backpack (coyote), tako da mogu furat/switchat AS50 i M4A1 Holo pod primary. Putujuce skladiste, sta drugo reci.
Jednostavno sam se navukao na igru, ali jedino sto mi malo smeta, jest sto neki "survivori" tj. njih vecina ne kuzi bit ove igre, cim te zapaze i zapuca, tako da sam dosta puta izvukao deblji kraj, ali eto srecom zadnja dva 3 dana, nije im bilo ugodno. U vecini slucajeva su oni bjezali kad su culi zvuk AS50 ako s u blizini, hihi, a neki nisu imali priliku ni cuti zvuk kao onaj bandit u autobusu, koji je dobio metak u glavu kroz staklo s cca 400 metara, kolega suputnik je izjurio iz busa,nestao u brush glavom bez obzira i izlogirao se.
Pretezno igram solo, tj. gotovo cijelo vrijeme, pa sam u konstantom pokretu, hehe, prezivljavanje and stuff.