View Single Post
Staro 28.08.2012., 10:43   #4477
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
a i ja da onda ovdje postam nesto .

kao prvo, drago mi je, ja sam ogromni fan star treka . star warsa i ne, nije to takva shema razmisljanja i pokazivanja buducnosti, puno mi se vise svida kroz prizmu kate i picarda prvenstveno, no nije los niti archer. ostatak necu spominjati, jer - necu.

ali, gledam Firefly, jucer odgledao sestu epizodu. i nikako mi nije nesto jasno, po cemu ova serija ima tako visoku ocjenu? mislim, nije losa gluma, nisu losi likovi, scene i efekti su prvoklasni i napravljeni sa nevjerovatnom kvalitetnom, ali iskreno? meni nije bas nista posebno .

mislim, sam koncept spajanja proslosti covjecanstva, kauboja i kola i nekog divljeg zapada u toliku buducnost mi nikako ne sjeda. i nebi nista rekao da prakticki svaka epizoda nema - mirotvorce, krave, kaubojske sesire i slicno. ok, pojavljuje se tu i nesto naprednija oruzja, ali onak', imaju letjelice i tehnologiju kojom mogu putovati sa planete na planet bez po' muke, i onda nemaju nekakav plazma gun nesto kao phaser.......... i svi su obuceni ko' da su izasli iz americkog kazalista 1870-e godine, onak, WTF?

ponavljam, jesam SF fan, ali ovo mi nikako ne ide u glavu kako je toliko hvaljena serija. realno mi zasluzuje malo vecu ocjenu od Andromede, koja je isto SF, ali sa losijim glumcima. ali mi je ono barem nekakva buducnost na koju sam "naviknuo", kakvu recimo mogu ocekivati, nikako kauboje i krave koje seru hrpe na svakom drugom koraku.

Burko je offline   Reply With Quote