Citiraj:

Autor  windfucker

Čudno...jesi probao restart? 
Uglavnom, Baja, sve ovisi koliko igraš i gdje si na tech tree-u... 
Negdje do tier5 je (i ako razvijaš tennkove u širinu tj. više grana paralelno) puno bolje ići na premium acc., no inače igra te jako koči bez premium tenka u garaži... Čak i sa premium acc. izgrindati silver sa tier 9 do tier 10 je jako mukotrpno...skresali su income hebacki i trebaš odličnu partiju da budeš u plusu, a to je opet dodatno otežano jer high tier igrači uglavnom znaju svoj posao, bilo tvoji, bilo protivnici...ugl. najbolji bi bio KV-5, sada je lagano i dodatno poboljšan, ali mislim da su ga makli iz prodaje...da, iza njega type59, best buy...lowe je po meni precjenjen (imam ih sva tri, iskustvo iz prve ruke i 8k+ odigranih partija). 

| 

A njemci pretežno (zna se ko je bio tata mata u WW2...). Uglavnom iman redon:
- PzIV (money)
- VK3601H (money)
- PzVI Tiger
- JagdPanther
- Hummel
- GwPanther
- ELC AMX
- AMX 12t
E sad je cilj Tiger 2, eventualno E75. Nisan nabrijan na Mausa i E100. Od Amera mi se sviđa T34 ali je premium, i neman ništa kod njih. Njemci bi me vodili do JagdTigera, i GwTigera. Ostalo je daleko još. Francuzići eventualno 13 75 jer mi je smišan tenk za scout i trolanje, drugo me ništa kod njih ne zanima.
Eto to je nekekav cilj, sada mi se bolje čini investirat u acc nego u Typ59 (iako mi se sviđa).
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2