View Single Post
Staro 27.08.2012., 20:02   #1470
Nybelung
Guest

Igram Clear Sky Complete Mod na normal težini i jedva sam izašao iz one močvare na početku igre. Trebala su mi 3 prokleta sata i 247 loadinga.
Kako da sa sačmaricom ubijem 5-6 stalkera koji hodaju u grupama?! Na 10 metara gađam i ništa se ne događa, a oni kad pucaju sa sačmom ubiše me dok kažeš *eks.
Mutanti isto gadni, iz pištolja treba kiša metaka, a sačma beskorisna protiv čopora. Ako tu nisam odustao onda ne znam što me može otjerat od ove igre.

Sad sam naletio i na vojnike. Jednog mogu sredit, ali ako su dvojica to je već problem... Ako ih ima više mogu slobodno zaboravit, uvijek prvo gamad pobjegne pa se vrati s ekipom i opkole me. Je li normalno da je ovako teška igra? Prešao sam SOC uzduž i poprijeko bez nekih problema, a ovdje ne mogu mrdnut.

I koje oružje je najjače/najisplativije?
Našao sam nekog mrtvaca i na njemu AS Val sa 8 metaka. S tim sam se po noći šuljao oko vojne baze, ko Rambo, uspio sam obezglavit jednog vojnika s Abakan-om i pobjeć. Koji je to bijeg bio. Filmski.
Da li da upgrade-am tog Abakana koliko god mogu ili da tražim negdje municiju za AS Val?
  Reply With Quote