Prije par tjedana sam trazio savjet za laptop do 6000kn, ali se to sve oduljilo i u meduvremenu sam dobio veci budzet na raspolaganje tako da razmisljam uzeti ipak nesto malo bolje.
Sto mislite jel bolji lenovo Y580 ili asus N56VZ? Kakva je razlika izmedu i5 i i7 procesora u igrama? Nisam jos definitivno odlucio dal mi se isplati kupiti takav malo bolji, kao gamerski notebook, jer ne znam dal cu imati vremena za igru uz faks, a trebam kupiti prije. Trenutno ne igram novije naslove, ali tko zna u buducnosti... Ima jos koji osim ta dva, 15.6" koji biste preporucili?
Gledam vec neko vrijeme i laptope za 5000-6000kn i skroz mi je glupo to sto ima mozda 15-ak vrlo slicnih/identicnih, samo druge marke i nikako se ne mogu odluciti. Sitne razlike u cijeni izmedu i5/i7, hdd rama i sl., a graficke sve u istoj kategoriji.
Pa evo s obzirom da sam jos neodlucan, ako vam nije problem preporuciti dva, jedan primarno za gaming, a drugi nesto jeftiniji za sve ostalo (svakodnevni rad, internet, filmovi, igre - starije, a od novijih ako bi neke radile na med detaljima, super).