Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.08.2012., 18:54   #6380
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor john_tranzistor Pregled postova
Još me zanima dal ima korisnika dotične kartice (tipa E-MU 0202) na windowsima 7 i kak se ponaša?
Drajvera nema.
Do sada sam 2 puta dizao windowse i svaki put se drugačije ponašalo.
1. puta je sve od prve proradilo i samo od sebe.
2. puta sam tek nakon par restarta, cimanja, paljenja i gašenja uspio da proradi.
Napomena da su ovi zadnji windowsi novijeg datuma i od "drugog dobavljača" nego oni prvi pa možda i to ima veze...
Trenutno sve radi kako treba ali preko foobara ne mogu natjerati da mi radi preko WASAPI-ja nego mora ići preko DS-a.
I mali minus što nekada kada dignem windowse iz sleepa izbaci "E-mu softver bla bla bla not working" pa moram upaliti/ugasiti karticu nakon čega odmah proradi.
Usporedbu sa ovim DAC-om neću davati jer ga nisam čuo al E-MU sasvim pristojno radi kao izvor zvuka+ imaš solidan izlaz za slušalice i vrlo dobar/odličan ulaz s predpojačalom za snimanje (ako se već time baviš).
Kad smo kod toga "ako se već time baviš" onda uzmi 0404; ne mogućnost multitaskinga (slušanja glazbe u xy playeru i snimanja zvuka u xy programu u isto vrijeme) je dosta veliki minus.

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 27.08.2012. u 19:01.
newalss je offline   Reply With Quote