Citiraj:
Autor blava
Hvala na pomoci,tek mogu iduci tjedan,ali nvm,napraviti cu.
Koliko traje ta procedura u banci,mislim jel treba kakvih dokumenata osim osobne iskaznice ?
|
Pošto ja imam kod njih kredit, nije bilo potrebon upisivat podatke i što ti ja znam, već je samo provjerila ako nešto nije izmjenjeno. No uglavnom to brzo ide, i da, treba samo osobna.
Nakon otvaranja računa, unutar 14 dana (ali kaže da kroz 10 dana najčešće) na kućnu adresu stiže pin, i sa tim se ide u banku po karticu i to je to.
Nakon toga napraviš acc na PP i kroz 14 dana (možda i prije ako se ne varam) dobiješ neki "kod" tipa: "XXXXpaypall" i po taj kod/ispis odeš u banku (pošto nemamo net banking) i kasnije potvrdiš na PayPall.
Ali navodno u mail-u koji dobiješ od PP-a sve fino piše, pa nemamo brige.
Ovo što ti savjetuju u vezi kunskog računa stoji ali devizni se napravi jednom u životu i zauvijek je

pored toga ne možeš nikako izbjeć barem dvije izmjene valuta prilikom kupovanja. I da se razumijemo, to su mizerni "gubici" pa se nemoj sa tim zamarat nego napravi devizni račun i to je to.
Pitat će koliki max iznos/limit želiš da ti bude pojedina transakcija - ja sam stavio 500kn jer ionako ne namjeravam kupovat ništa skuplje preko neta, no taj limit možeš povećat/smanjit kad kod zaželiš.