View Single Post
Staro 27.08.2012., 09:25   #25691
w0lfram_
Rasvjetno tijelo
Moj komp

w0lfram_'s Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Bitno ti je kuda ces se voziti i kako ces se voziti. Odnosno da li bi ti bolje odgovarala MTB ili trekking geometrija.
Za tu lovu neces naci dobar bicikl, odnosno bicikl koji ce tvoja kilaza moci gurati duze vrijeme. Ako ces paziti na njega prilikom prelazaka preko rinzola, voznje po makadamu i slicno mogao bi dulje izdrzati (5 godina minimum) ali svejedno ces ga morati voziti na servis barem jednom godisnje (250kn otprilike). Jeftinija ti je opcija da malo skuzis kako sta radi pa neke stvari mozes i sam sloziti kad se rasklimaju (postelati kotace i kocnice npr.).
Tesko ti je nesto konkretno predlozit ako sam ne znas sto bi tocno zelio. Jbg S druge strane sad su ti popusti po vecini ducana i sljedecih par mjeseci ti je najisplativije kupiti bicikl. Samo nemoj u nekom shopping centru (Konzum, Pevec i slicno) jer dijelovi nisu skroz standardni i kad nesto otidje, a otici ce, neces moc naci rezervni dio. Takodjer kontrola kvalitete na tim biciklima ne postoji.
Pa vozio bi primarno po makadamu i malo po cesti, nekakvih 70:30 za makadam, obzirom da su kod mene uglavnom okolo makadamski putevi
ove manje "popravke", to nije problem, to znam kako i šta napravit, odnosno znao sam, samo se moram podsjetit, al to nije nikakav problem

Pa nisam ni imao namjeru otić u Peveca i uzet bajsu, zato i pitam tu

btw oćeš reći da se za ove novce ne može kupiti ok bicikl?

Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Odnesi ga kod nekog frenda koji se kuzi ili u servis i pitaj za procjenu. Ne moze ti nitko nista konkretno reci bez da vidi bicikl, da li se sto klima na njemu, da li su pakne/gume potrosene i slicno.
oukej, moje pitanje je više bilo usmjereno na isplativost kupovine novih felgi, jer ne znam koliko se danas cijene kreću uopće?
također koliko bi moglo doć, ukoliko treba napravit totalni servis, znači nove felge, gume, pakne?
znam da je nezahvalno, al onako uber okvirno oko 1000kn, više, manje?

Zadnje izmijenjeno od: w0lfram_. 27.08.2012. u 10:43.
w0lfram_ je offline   Reply With Quote