View Single Post
Staro 27.08.2012., 00:56   #25690
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
ako netko ima preporuku za dobre bicke s pelenom, prosim lepo tu ili na pm.. tnx
Velocity se podosta preporuca po forum.hr
Domaca firma i navodno rade za neke jace talijanske firme, svi koji su kupili su prezadovoljni ali cijena nije bas najjeftinija (250+ kn ako me sjecanje dobro sluzi) dok bi kvaliteta trebala biti vrhunska

http://www.velocity-bikewear.com

Ja vozim nakamuru za 120kn vec dve godine ali zadnju godinu razlika s njima ili bez nije bas neka.. Nije bas za preporuku ali ako se nema love za jednu sezonu su ok.

Citiraj:
Autor w0lfram_ Pregled postova
Ajmo stručnjaci, trebam pomoć

Trebam preporuku za neki bajk do recimo 2000-2500kn (valjda se da naći nešto kvalitetno za te pare), eventualno malo više ako je stvarno nešto šta je ogromna razlika, al može bit i malo jeftinije ako je tu negdi po kvaliteti, znači nekakav best buy recimo

Inače imam oko 115kg i 188cm, pa bi mi pretpostavljam trebao neki jači bajk, al u principu ne razumim se uopće, tako da mi treba bilo kakva preporuka
Bitno ti je kuda ces se voziti i kako ces se voziti. Odnosno da li bi ti bolje odgovarala MTB ili trekking geometrija.
Za tu lovu neces naci dobar bicikl, odnosno bicikl koji ce tvoja kilaza moci gurati duze vrijeme. Ako ces paziti na njega prilikom prelazaka preko rinzola, voznje po makadamu i slicno mogao bi dulje izdrzati (5 godina minimum) ali svejedno ces ga morati voziti na servis barem jednom godisnje (250kn otprilike). Jeftinija ti je opcija da malo skuzis kako sta radi pa neke stvari mozes i sam sloziti kad se rasklimaju (postelati kotace i kocnice npr.).
Tesko ti je nesto konkretno predlozit ako sam ne znas sto bi tocno zelio. Jbg S druge strane sad su ti popusti po vecini ducana i sljedecih par mjeseci ti je najisplativije kupiti bicikl. Samo nemoj u nekom shopping centru (Konzum, Pevec i slicno) jer dijelovi nisu skroz standardni i kad nesto otidje, a otici ce, neces moc naci rezervni dio. Takodjer kontrola kvalitete na tim biciklima ne postoji.

Citiraj:
Autor w0lfram_ Pregled postova
Također, imam stari bajk, kupljen prije nekih 10ak godina, mislim da na njemu piše Maverick Cult 2001, al nisam 100% siguran, ima prednje amortizere, onaj u sredini veliki, shimano kočnice (v brake) i mjenjač (21 brzina), uglavnom onako ok izgleda, e sad trebalo bi promijeniti obe felge i čini mi se da je okvir lagano iskrivljen kod zadnjeg kotača. Uglavnom mislija sam je srediti i poklonit curi da se voza, al ne znam koliko bi me to sve skupa moglo izać i da li se uopće isplati?
Odnesi ga kod nekog frenda koji se kuzi ili u servis i pitaj za procjenu. Ne moze ti nitko nista konkretno reci bez da vidi bicikl, da li se sto klima na njemu, da li su pakne/gume potrosene i slicno.

Zadnje izmijenjeno od: hash. 27.08.2012. u 01:18.
hash je offline   Reply With Quote