Probao i ja Quarxov JB build od 25.08., sve je to isto sr****, uopće ne radi fluidno. Odaziv na bilo koju naredbu je vidljivo sporiji nego na GB-u, i stock i Apex launcher zaštekava,... Što je najgore, radio sam od nule, što bi se reklo. Wipeao data, cache i Dalvik cache, spustio stock Froyo SBF, onda rootao, stavio CWM, flashao CM10 ROM pa CM9 kernel pa opet CM10 ROM, na kraju rewipeao cache i Dalvik cache. Ne znam što ne valja...
Budući da sam na Defy stavio ROM od Defy+ sa CM9 kernelom, TBP mi sad ne želi vratiti stari Android ID. Ima li netko ideju kako se to može riješiti? Znam koji je bio prije jer sam ga izvukao iz backupa. U postavkama ima ta opcija, ali čini se da ne radi jer mi u TBP i dalje stoji novi ID.
EDIT: Uspio sam. Prije instalacije TBP-a treba editirati njegov backup koji je pohranio na SD karticu, najbolje pomoću nekog HEX editora koji vidi sve znakove. U mom TBP backupu je pored MB525 bio stari ID i nakon instalacije CM10 za Defy+ se stvorio novi ID za MB526. Stari ID pored MB525 sam kopirao i prepisao ovaj pored MB526. Nakon toga ide instalacija TBP-a, odmah kod pokretanja traži restore ID-a i to je to.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.08.2012. u 16:29.