Citiraj:
Autor Wolverine
Ma odakle ti to? Pa recimo jedna MSI B75A-G43 nudi Lucid Virtu 
|
http://www.lucidlogix.com/mvp-product-list.shtml
Pronađi Lucid Virtu MVP Driver za MSI B75A-G43. Također nema spomena niti u pregledu niti na detaljnim tehničkim podacima, za razliku od recimo MSI Z77A-GD65,
ovdje,
ovdje i
ovdje.
Ili lažem ja (zbog neznanja) ili Lucid Logix, ili MSI vara Lucid Logix.
Jedva su se udostojili platiti licencu za top modele GD-65 i GD-80 a onda bi platili licencu za ploču od 500-600 kn, not. No barem su stavili "Military class III" komponente namijenjene skupljim modelima što me čudi, valjda radi poslovne namjene gdje se traži stabilnost i pouzdanost.
Pogledaj Asus-a kako se raspištoljio, čak i za LE modele nudi Lucid Virtu.
Ne vidim smisla za B75 chipset stavljati Lucid Virtu jer je po Intelu zamišljen kao "small business" chipset s pripadajučim alatima pod zajedničkim imenom Intel Small Business Advantage.
Ne volim vidjeti crossfire na H77 pločama i općenito na "slabijim" chipsetima koje Intel nije zamislio za SLI/Crossfire radi x4/x4 postavki i radi toga što mi ne treba, koje stavljaju svi proizvođači na svoje slabije i jeftinije ploče osim Intela, valjda po principu nek se nađe a vole štedjeti tamo gdje ne treba.
Uostalom što će mi crossfire ako bi radije SLI budući da preferiram Geforce umjesto Radeona ili ne mislim uopće koristiti dvije grafičke kada kupujem ploču za 700 ili manje kuna. Stoga mi je crossfire nepotreban dodatak i trošak na ploči ukoliko nemam mogućnost SLI-a a on se nalazi na pločama od 900+ kuna