Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 25.08.2012., 11:51   #26513
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Pohrani.com

Suši se 21 komad ljutih, a bit će ih još.
@Panorama
One lijevo su mi se prevrgle. Izgleda da su se još kod tebe pomješale sa paradajzericama. Kak mi se čini samo jedna paprika bude onak špičasta. Da li bi i one trebale biti ljute? Jer meni nisu niti ove moje niti one koje si mi lani dao.

@Jelc
Krastavci uz svakodnevno navodnjavanje još uvijek rode i sa današnjim danom pobrano je na 2,5 kvadrata 27,5 kg što je prinos od 11 kg po kvadratnom metru. Dok je u industrijskom uzgoju prinos od 2,2 do 5,5 kg po kvadratnom metru zbog većeg razmaka između krastavaca. Konstantno ih berem od 01.07.
Ha, očito da se nekaj pomešalo...
Ove dugoljaste bi trebale biti dosta ljuće od Mađarica kojima se oblik skroz promjenil. Više sliči na babure, pa ako budu bar donekle ljute i dovoljno mesnate, bit će dobre za ukiseliti. Od ovih šest s lijeve strane, zadnja s desna je jedina pravog oblika. Općenito, čini mis da si mogel malo pričekati s berbom. Bar na slici, ne djeluju mi dovoljno crveno. Zato slijedi inspekcija drugi tjedan poslije srijede jer nemrem prije.