View Single Post
Staro 24.08.2012., 15:55   #1247
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Evo, ja sam svoga rootao prema ovim uputama. Ako želiš samo root i ostati što bliže izvornom samsungu, to je to. Ukratko, trebaš na osnovu svog trenutnog kernela odabrati modani kernel koji se nudi u ovom vodiču, fleshati ga preko odina i to je to.
E sad, vraćanje nazad ide tako da ili fleshash neki original GB rom, pa sa USB JIG-om resetiraš brojač i sve vratiš u tvorničko stanje. Doduše s GB romom, ali onda možeš preko Kiesa lako bacit gore ICS i to je to. Tako sam ja radio kad sam morao voziti mob na garanciju.
Drugi način je Triangle Away app koji nisam probao, no on se radi direktno s ICS-om gore, no nekako mi se nije svidio postupak pa ga nisam htio ni probati.
Hvala na odgovoru.
Mislim da ću ipak, za sad barem, preskočit taj tutorial. Mobitel sam tek dobio, koristit ću ga još neko vrijeme ovakvog kakav je da se uvjerim da je sve u redu. Može se lako desit da ubrzo ispluta neki defekt pa da moram nosit na reklamaciju. Pa bi se htio skratit tih muka unrootanja iz tog tutoriala da nebi još na kraju zeznuo nešto pošto je flashanje u pitanju. Uostalom nemam USB kabel viška za JIG.
Valjda će napravit noviju inačicu tog oneclicka za ICS u međuvremenu.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote