Ja sam odlucio ici sa Barbarianom ganjat paragon levele i jucer sam uspio uhvatiti malo vremena da vidim kako to izgleda.
Sa opremom koja je dobra, ali nije nista uber (
http://eu.battle.net/d3/en/profile/M.../hero/14919148), tank buildom.
Promjenio sam nakon patcha jedan skill - Ignore Pain w Ignorance is Bliss sam izbacio i umjesto njega sam uzeo Rend w Blood Lust.
Rezultat je zapanjujuci. Rend je toliko bolesno buffan da se osjecam super overpowered.
Sanse da umres su stvarno male i zaista se treba pogoditi neka kombinacija Elite packa koji je po defaultu nezgodan i da dodje sa zaje.. Affixima, pa da umres ili umres vise puta. Kolicina self healinga koja dolazi od LoH + Revenge + Rend je ogromna, a k tome Rend radi strahovio veliki damage cak i kod tank builda koji sam po sebi ima mali DPS.
Krenuo sam sa Heart of Sin i onda nastavio kroz Act4 i imao sam osjecaj kao da igram Hell, a ne Inferno.
Zaista je smijesno kako sam bez ikakvih problema razarao Elite packove u Act3 i 4 koji su inace poprilicno brutalni packovi.
Bojim se da bi Rend mogao "popiti" nerf u nekom slijedecm patchu jer je trenutno ability zaista overpowered. Mogu si tek misliti kako bi to izgledalo da imam nekih 25k+ DPS-a...