Citiraj:
Autor blava
evo krenio sam u Prypiat,dosadno mi prelaziti stalno iz jednog dijela u drugi radi misija,to cu u drugom prolasku sa nekim drugim modom...
|
Ne znam jesam li te skužio, ali nadam se da misliš ovo pod "drugi prolazak", da misliš na igranje ispočetka, budući ti sejvovi u 99% slučajeva nisu kompatibilni između modova.
Citiraj:
2 armora ( 1 rezerva ),assault rifle da ga nema boljega,takodjer i secondary gun,i jos rezervni pistolj i Dragunov SVU

iako sam mogao ici na veci bulletproof cap i rupture jer imam predosjecaj da ce biti krcato Monolithom i mutantima
|
u normalnim modovima nema previše mutanata u Pripyatu i NPP-u, tu i tamo koji, ali opet, to ovisi do moda. Inače, relativno si dobro naoružan i opremljen. Bitno je da imaš kondicije jer buš se natrčal
Citiraj:
*tipfeler,mislio sam reci Red Forest,iako ne mozes zamjeriti sto sam malo promijenio u Dark Forest,sto jest
|
ma da, ima Dark Valley
Citiraj:
pa stalno se vracam u Bar,cekaju me trojica svaki put na onom punktu prije ulaska i par skrivenih po zgradama...
to cemo u drugom prolasku,zao mi ih vise tamaniti ...
|
da, nisu problem, ali uvijek se potroši metaka i medkitova bezveze, ne

to je poanta priče
Citiraj:
zanimljivije mi je cuti informacije iz prve ruke,ti si nesto kao Guide iz STALKER svijeta na ovome forumu
|
nisam normalan po tom pitanju, imam filing da sam helpdesk