View Single Post
Staro 24.08.2012., 11:57   #1421
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
evo krenio sam u Prypiat,dosadno mi prelaziti stalno iz jednog dijela u drugi radi misija,to cu u drugom prolasku sa nekim drugim modom...
Ne znam jesam li te skužio, ali nadam se da misliš ovo pod "drugi prolazak", da misliš na igranje ispočetka, budući ti sejvovi u 99% slučajeva nisu kompatibilni između modova.

Citiraj:
2 armora ( 1 rezerva ),assault rifle da ga nema boljega,takodjer i secondary gun,i jos rezervni pistolj i Dragunov SVU

iako sam mogao ici na veci bulletproof cap i rupture jer imam predosjecaj da ce biti krcato Monolithom i mutantima
u normalnim modovima nema previše mutanata u Pripyatu i NPP-u, tu i tamo koji, ali opet, to ovisi do moda. Inače, relativno si dobro naoružan i opremljen. Bitno je da imaš kondicije jer buš se natrčal

Citiraj:
*tipfeler,mislio sam reci Red Forest,iako ne mozes zamjeriti sto sam malo promijenio u Dark Forest,sto jest
ma da, ima Dark Valley

Citiraj:
pa stalno se vracam u Bar,cekaju me trojica svaki put na onom punktu prije ulaska i par skrivenih po zgradama...
to cemo u drugom prolasku,zao mi ih vise tamaniti ...
da, nisu problem, ali uvijek se potroši metaka i medkitova bezveze, ne to je poanta priče

Citiraj:
zanimljivije mi je cuti informacije iz prve ruke,ti si nesto kao Guide iz STALKER svijeta na ovome forumu
nisam normalan po tom pitanju, imam filing da sam helpdesk
Brko je offline   Reply With Quote