Citiraj:
Autor panda505
@ blava, s obzirom da sam sad prolazio kroz Pripyat i Sarcophagus, jebeno dobro se oboružaj sa medkitovima i dobrim pljucama sa puno municije, trebat će ti
Inače ja u Pripyatu pokupio dekoder, ali budala kakva jesam, prvo sam došao do wish grantera  pa sam se morao vraćat dolje niz lojtrice da dođem do onih vrata
I da, one shot kill sa Gaussom je baš zabavan 
|
evo krenio sam u Prypiat,dosadno mi prelaziti stalno iz jednog dijela u drugi radi misija,to cu u drugom prolasku sa nekim drugim modom...
no,vezano za to jesam li se opskrbio,nadam se da ce ovo biti dosta.
2 armora ( 1 rezerva ),assault rifle da ga nema boljega,takodjer i secondary gun,i jos rezervni pistolj i Dragunov SVU
iako sam mogao ici na veci bulletproof cap i rupture jer imam predosjecaj da ce biti krcato Monolithom i mutantima
Citiraj:
Misliš na Red Forest, a ne Dark Forest
Nisi dobar sa Dutyjem? onda se u Bar ne vraćaj jer ti ne gine sprovod tamo. Ništa, skupljaj po lešinama kaj se skupiti da i dalje se zejebavaj kako god znaš i umiješ. Jedno je prikloniti se nekoj frakciji. Recimo, ja sam uvijek dobar sa Freedomom, ali nisam neprijatelj Duty-ja, a na nekoliko stranica iza sam pokazao SS-ove da je moguće postati prijatelj i sa jednima i sa drugima.
I daj malo sam igraj, pa nemoj svaki korak ispitivati. Nije da ti nećemo pomoći, ali kaj ti nije zanimljivije da sam malo se boriš, ha ?
|
*tipfeler,mislio sam reci Red Forest,iako ne mozes zamjeriti sto sam malo promijenio u Dark Forest,sto jest
pa stalno se vracam u Bar,cekaju me trojica svaki put na onom punktu prije ulaska i par skrivenih po zgradama...
to cemo u drugom prolasku,zao mi ih vise tamaniti ...
zanimljivije mi je cuti informacije iz prve ruke,ti si nesto kao Guide iz STALKER svijeta na ovome forumu