View Single Post
Staro 24.08.2012., 11:46   #1420
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
@ blava, s obzirom da sam sad prolazio kroz Pripyat i Sarcophagus, jebeno dobro se oboružaj sa medkitovima i dobrim pljucama sa puno municije, trebat će ti

Inače ja u Pripyatu pokupio dekoder, ali budala kakva jesam, prvo sam došao do wish grantera pa sam se morao vraćat dolje niz lojtrice da dođem do onih vrata

I da, one shot kill sa Gaussom je baš zabavan
evo krenio sam u Prypiat,dosadno mi prelaziti stalno iz jednog dijela u drugi radi misija,to cu u drugom prolasku sa nekim drugim modom...
no,vezano za to jesam li se opskrbio,nadam se da ce ovo biti dosta.

2 armora ( 1 rezerva ),assault rifle da ga nema boljega,takodjer i secondary gun,i jos rezervni pistolj i Dragunov SVU

iako sam mogao ici na veci bulletproof cap i rupture jer imam predosjecaj da ce biti krcato Monolithom i mutantima

Citiraj:
Misliš na Red Forest, a ne Dark Forest

Nisi dobar sa Dutyjem? onda se u Bar ne vraćaj jer ti ne gine sprovod tamo. Ništa, skupljaj po lešinama kaj se skupiti da i dalje se zejebavaj kako god znaš i umiješ. Jedno je prikloniti se nekoj frakciji. Recimo, ja sam uvijek dobar sa Freedomom, ali nisam neprijatelj Duty-ja, a na nekoliko stranica iza sam pokazao SS-ove da je moguće postati prijatelj i sa jednima i sa drugima.

I daj malo sam igraj, pa nemoj svaki korak ispitivati. Nije da ti nećemo pomoći, ali kaj ti nije zanimljivije da sam malo se boriš, ha ?
*tipfeler,mislio sam reci Red Forest,iako ne mozes zamjeriti sto sam malo promijenio u Dark Forest,sto jest

pa stalno se vracam u Bar,cekaju me trojica svaki put na onom punktu prije ulaska i par skrivenih po zgradama...
to cemo u drugom prolasku,zao mi ih vise tamaniti ...

zanimljivije mi je cuti informacije iz prve ruke,ti si nesto kao Guide iz STALKER svijeta na ovome forumu
blava je offline   Reply With Quote