View Single Post
Staro 24.08.2012., 00:37   #19
Userboy
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Osijedit ću objašnjavajući to, ali idemo opet. Uzevši u obzir količine memorije koje se stavljaju na grafičke u laptopima, to je najmanje bitan kriterij. Potpuno identično će se takva grafička na takvom laptopu ponašati s 1GB RAM-a i 2GB. Rezolucije laptopa su premale da bi mogla iskoristiti i blizu toga, a još bitnije; to su relativno slabe grafičke i više od 1GB sporog DDR3 RAMa nema baš nikakvog smisla na njima. Vjerojatno bi i 512MB bilo sasvim dovoljno. Puno bolje bi bilo da stavljaju 512MB DDR5, ali čemu? 90% ljudi i danas brzinu grafičke mjeri isključivo količinom RAMa na njoj.

Da se vratimo na konkretno, 630M i 7670M su podjednake, nisu za ultrazahtjevno igranje, ali se može na njima dosta toga odigrati. Za igranje ti jače od i5 ne treba, a čisto sumnjam da ćeš raditi nešto za što ti je i7 potreban.
Ako je "najmanje bitan" zasto onda postoje grafe s vecom kolicinom memorije... ? Ugl...Rezolucija laptopa, mhm ja sam ionako mislio prespojiti ga kda budem igrao a i uostalom od ove hrpe sto si napisao dobio sam samo jedan odgovor... I znam da graficke nisu ultrajake...Ali nitko se do sada od vas nije pozalio na njih...U jednom trenutku su ok za igranje solidne a u drugom nisu... -.-' I da npr kod della se treba rastavljati cijeli laptop da se stavi drugi hdd ili ssd, ram... A kod asusa je dovoljno skinuti samo neku plastiku....A i ne zelim biti bezobrezan ali nije tvoj problem citiram " cisto sumnjam da ces raditi nesto za sto ti je i7 potreban" Ja te nisam trazio tvoje misljenje u vezi toga, niti mi treba..Pola svojih namjera nisam naveo ali ugl nije stvar sada o tome.I citiram sam sebe"Uglavnom koji laptop je bolji po kvaliteti laptopa te same marke,dizajnu,hlađenju i slicnom?Baš sam neki dan naišao na taj asus i cini mi se poprilicno dobar mada mi je dell vizualno lijepši ali u pitanju je jaca konfiguracija..Eto molim vas da mi pomognete u vezi pogleda na cijelokupnu ajmo reci konstrukciju laptopa.. " Oke shvacam da su to novi laptopi i da nemate iskustva s njim.. Ali jb* napisi svoj dojam,misljenje za ovo sto sam naveo.. A dojam mozes dobiti iz navedenog opisa i slicnog....A i vidim da je vecina cesto aktivna sto znaci da imate mnogo iskustva medu otvorenim temama u vezi prijenosnika..... I da shvacam da je to vasa dobra volja da li cete nesto napisati i zahvalan sam na tome ali daj te malo vise razmotrite pitanje koje je postavljeno..I ako postoje jos neki laptopi s boljom grafom odnosno opcenitom konfiguracijom do 5800 max posaljite link..(I samo da nije hp i acer jer mi treba nesto kvalitetno)
Userboy je offline   Reply With Quote