View Single Post
Staro 23.08.2012., 23:48   #25596
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
Vuco nismo se razumijeli očito, ja pričam o gripu na kamenjaru i velikom većinom gripu na spustu na kamenjaru.... Uspon na strmopeć nije ni jedno od toga i nisam siguran dal se zezaš kad o istom pričaš kao kamenjaru... A i Hans performance se vani kreće oko 200kn što stvarno nije skupo...
No opet se lome koplja oko glupih stvari, kad ćemo na vožnju neku?
Exiwolf je preživio 20+km spusta po Istarskom kamenjaru . Jel sad bolja usporedba sa kamenjarom dolje ili stalno mislite da je guma samo Sljeme vidjela ?
Toliko radite nauku oko tog kamenjara da to nisu istine . Kao da moraš imati poseban bicikl, posebne gume, sve posebno - jer eto dolje je kamenjar. Podloga ko podloga, jede gume više nego inače i to je to. Paziš kao i na svakoj vožnji da se ne ubiješ, a da što više uživaš.

Ima na CRC-u kako je Zeljac rekao odličnih popusta, RQ 2.2 je po 16€ ako se ne varam, a do 25€ se nađe svega (Maxxis Advantage 2.35FR i slične stvari). Na Ebayu ima Big Betty Performance 2.4 po 33$ sa dostavom...
Bizmark nema Schwalbica, čeka ih ko ozebli sunce. Trenutno jedino valjda Aleš ima jače gume.

EDIT:
Vožnja je u subotu, samo kaj ne znam jel bi išao kasnije ili ranije . Bit će vrućine opake, ali fala bogu dolazi zahlađenje neko...