Citiraj:
Autor Sporbie
Pozdrav, imam 'vako:
Core 2 Quad Q9550
8GB DDR2
4870x2
Gigabyte X48-DS5
Što bi mi preporučili na nadogradim? Posebno bi htio bolju grafu, ATi ima apsolutno katastrofalan Crossfire support, imo sam dosta loša iskustva s ovom trenutnom grafičkom, a neznam ni dal je Nvidia bolja pa bi radije izbjegavao nekakve duple grafičke. Jel ima uopće smisla cijela stvar ili da čekam još neko vrijeme pa da cijelu novu konfu frišku kupim? Neznam kolko bi točno bio budžet pa samo recite što vam padne na pamet (a da bude u nekakvim granicama zdravog razuma naravno).
|
Eto mene opet, recimo kad bi uzeo neku high-end grafu, tipa ovo:
http://futura-it.hr/proizvod.aspx?pr...d=11197-01-40G Kolko bi točno procesor bottleneckao to? Mislio sam možda tu grafičku sad a onda ostalo (nova matična, proc, itd.) kasnije kad stignem. Jel ima to ikakvog smisla ili da ne budem toliko nestrpljivo dijete? Da znam da će mi netko opet reć da ta moja trenutna grafa u principu i nije toliko loša ali vjerujte nebi razmišljao o ovome da mi stvarno više neide na živce. Sad će stvar biti još samo gora kad je ATi odlučio ukinut support za 4000 seriju. Inače procesor bi mogao i overclockati, imam relativno kvalitetan cooler i još uvijek mi stoji na stock clocku.