View Single Post
Staro 23.08.2012., 18:40   #39
hornyBsensitive
Banned

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ne kuzim kak moderatori dopustaju ovakve teme, konstantne duple postove, spominjanje dječije i gay p0rnografije?

Iz aviona se vidi da je tema totalno beskorisna, da pokretac teme ni sam ne zna sta zeli, u biti zeli ono sto relano nije moguce, i temu kao takvu je najbolje zaključat.
iskreno tebe bi prvog trebalo sankcionirati radi konstantnog kenjanja po temi... tema je legitimna, a tebe nitko ne forsira da je čitaš, a još manje da sereš po njoj, što upravo i radiš...
dakle to što tebe psihički problemi, višak vremena i nedostatak života navode da budeš svakom loncu poklopac tj. da ostaviš svoj izmet na svakoj temi, ne znači da si poželjan i ovdje...
da mene netko zamoli, kao što sam ja tebe zamolio, da ne komentiram temu više, zašto bih se vraćao? a ti ako budeš dovoljno uporan, malo manje seratorski raspoložen, možda jednog dana za kakvih 10-15 godina i postaneš mod na nekom forumu pa ćeš imat čast odlučivat koja je tema gdje primjerena.. do onda palac u čvalje te gledaj i uči kako gospoda razgovaraju... zahvaljujem na čitanju, a sad se torpediraj što dalje od teme.
hornyBsensitive je offline