View Single Post
Staro 23.08.2012., 18:08   #9996
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
O Avataru možete pričati što god hoćete, ali način na koji je taj film snimljen i letvica koju je digao za cijelu filmsku industriju se ne može ostavit po strani.
Ono što je Veyron za aute, Avatar je za filmove.
da, tako je! ja za ovo nisam niti rijeci rekao osim hvale, jer sam jos prije i sada tvrdim kako sam vise uzivao u nacinu na koji je film snimljen, nego u samom filmu .
za usporedbu vejrona i avatara se nebi slozio bas, jer vejron je automobil kojemu u bilo kojemu pogledu ogromna gigantska vecina drugih automobila ne moze konkurirati. avataru, osim po efektima i odradenom marketingu - moze, i to bez problema! ima tona drugih filmova koji ga doslovce gaze u smislu glume, u smislu price, odabiru glazbe, "odolijevanju" zubu vremena (dugovjecnost tj, ovi filmovi koje si naveo), poruci koja se salje gledatelju........ mislim, ima toga previse sto kod vejrona prezentira superiornost, dok avatar ima samo jednu osobinu.

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
A filmovi koje mogu gledat dnevno 8 puta:

Fight Club
Matrix
Shawshank Redemption
Forrest Gump
Home Alone 1&2
Terminator 2
Alien 2 . Total Recall (original), Predator, Mad Max 2, Back to the Future sva tri djela...... to su za mene klasici, prakticki remek djela. Avatara ne mogu nikako strpati u ovaj rang, nikada nece doci i nije niti dosao u ovo izabrano drustvo filmova. prakticki bilo koji film od ovdje navedenih mogu gledati iz dana u dan, isto kao npr Red Dwarf.

Burko je offline   Reply With Quote