View Single Post
Staro 23.08.2012., 16:39   #9994
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
a što se tiče trkeljanja pogledaj svoj potpis na profilu..
pa koliko ti imas godina, 14? ovo ti je nacin rasprave?

Citiraj:
i sve je u redu dok se ti drugima ubacuješ putem privatnih mailova i dijeliš pamet,a kad tebi netko da kritiku izgubiš cijelo popodne da ogradiš svoj ego.
o cemu ti pricas? kome saljem poruke?
to da sam egoista donekle stoji, jer nisam takav tip koje ce sutiti i samo potvrdno klimati. ja volim kvalitetnu raspravu i izmjenivanja cinjenica/argumenata, i ja sam svoje iznesao. ti bas i nisi, ja nisam niti inzistirao jer sam skuzio da sam s krivom osobnom usao u raspravu, sve 5.
i da, nisam promjenio svoje misljenje . za to je potrebno malo vise od tvoje dobre volje, ocjene na IMDBu i kritike mase ispraznih konzumenata. ako uopce razumijes sto pricam, vjerovatno ne..........

Citiraj:
A na ovu tvoju ˝profi-kritičarsku˝ sintagmu ( žešće plitko američko sranje) mogu se samo nasmijati kao i većina onih koji su pročitali tvoje postove.
ma smij se, ko' ti brani?? ja samo vidim kako (iskreno, ovo si sam potegnuo) je par ljudi se slozilo kako avatar, ako nista drugo, nije nista nego uradak osrednje kvalitete. nikakvo remek djelo, kao recimo sto se ovdje spomenu The Shawshank Redemption i Matrix, ja cu recimo navesti The Man from Earth i The Intouchables kao filmove koji za mene imaju vrijednost. i ne moras vrijedati, jer ja se ne spustam na taj nivo tako lako. ako ti se ne svidam, ne moras vrijedati, samo prekini komunikaciju .

Citiraj:
Hvala ti na savjetu na The Hunger Games...no ipak tvoje preporuke nakon ovih niskih izjava zaobilazim u širokom luku.
ti zaista ne kuzis da ono nije preporuka, ne razumijes sarkazam? zaista vidim da sam s krivim se upustio u raspravu..............
ali, ajd da objasnim. ti kazes kako je avatar pobrao masu prekokrasnih kritika, da ga svi hvale i da zato i ima onakvu ocjenu (ocito mislis na imdb, mjesto otkud prakticki svi vucemo informacije). ja ti samo kazem da onda pogledas Igre gladi, jer je to isto film koji ocito ima kvalitete, jer ima ocjenu od 7.4 .

i da, ne tangira mene niti 2% sto ti mene vise ne volis, i ne vjerujes da ce ti moja preporuka ili savjet pomoci u bilo cemu. to sam ja odavno prerastao, plus iskreno mislim kako nikako nemamo isti ukus. ja ovdje sam si vec isfiltrirao par pojedinaca kojima mogu "vjerovati", i najcesce ono sto pogledam - vrijedi pogledati.

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
ali iza predivne i umjetne čahure nalazi se plemenita priča, ne tako jednostavna kakvom je ti prikazuješ "došli Ameri i zgazili sve", već o ljudskoj pohlepi, kapitalističkoj mašineriji i ustanku manjine protiv iste, powered by ljubav Umiksaš malo ostalih sastojaka tipa ljubav prema prirodi i suživot s istom, davanje nade ljudima, tehnološke drangulije iz ostvarive budućnosti i dobiješ film koji većini ljudi golica većinu osjetila, ne znam kako možeš pogriješit s tim
kako sam rekao vec, ono sto ja pisem je moje misljenje. i kako sam vec rekao dosta puta ovdje, ja ne vjerujem u hepi endove vezane za ljubav i slicne tematike, pogotovo ne ovdje kada je upravo ovo sto si rekao odlicno - ljudskoj pohlepi, kapitalističkoj mašineriji i ustanku manjine protiv iste, powered by ljubav.
dosli ameri, a tko ce drugi? madari mozda ili turci ce ici osvajati tamo negdje u PM neki planet? svi bijeli, svi pod vodstvom cizme koja odlucuje i vodi glavnu rijec, nema tko drugi biti nego amerika. i vojnik, koji je jos k tome nepokretan, se zaljubi u djevojce druge rase.........

no, cini mi se da se stvarno trebam opravdavati, a glupo. moje misljenje je kako je avatar smece, jer je prozvan remek djelom iz razloga koji ne opisuju remek djelo, u filmu. inace je sasvim dobro iskoristenih ~2 sata zabave u obliku filma, ali to je to. nista vise, nista manje. ja sam ovdje reagirao samo zbog komentara kako je film uber dobar jer ima odlicne efekte, mislim, po tome je svaki drugi film danas - remek djelo.

i jos jednom, moje misljenje. meni ne treba misljenje u smislu ocjene sa imdb-a da bi znao da li je to dobro ili lose, niti filmski ili bilo koji drugi kriticari koji ce mi reci da li to meni odgovara ili ne. jos uvijek sam sposoban donijeti svoje misljenje i prvenstveno cijenim njega, ali uvazam i druga, koja imaju smisla i logike.

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 23.08.2012. u 16:51.
Burko je offline   Reply With Quote