23.08.2012., 11:58
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
WTF s tim zombijima…
i igrama (prvenstevno mislim na FPSe jer je najisplativiji žanr) u sadašnjem vremenu?
Ne znam kako vi gledate na ovu temu ili vas uopće nije briga, ali ovaj trend da skoro “svaka druga” igra ili dlc ima u sebe zombije nije normalan, a što je još više žalosno radnja tih igara odvija se u sadašnjem vremenu ili nekoj skoroj budućnosti sa prepoznatljivim elementima sadašnjosti.
Pa čak i onaj trend kad su se samo izrađivali WW2 FPSi nije toliko iritantan kao sad s ovim zombijima. Pa gdje je ta “inovativnost” pa recimo stavit radnju igre u WW1, “piratsko razdoblje”, razdoblje nezavisnoti USA, neko zanimljivo razdoblje Azije itd itd…Zar ne bi bilo zanimljivo odigrat jedan dobar FPS u ovim razdobljima?
Ali ne mora to bit present day gdje se gejmeri mogu poistovjetit s nekim specijalcem nađiđanim zadnjim krikom tehnologije kako bi lakše ubio zombija ili terorista.
Naravno iza svega stoji podsvijesni način vrbovanja u vojsku, gdje je očigledno jedina stvar u sadašnjosti borba protiv terorista, jer ovih prvih spomenutih nema (bar koliko znam ), osim ako nisu oni sami ti!
|
|
|