Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Avatar zaslužuje visoku ocjenu, ako ne zbog radnje i priče, koja je meni čist OK, onda zbog vrste filma, efekti, itd...
|
osobno ne gledam film zbog efekata. isto tako prezirem danasnje igre u kojima je gameplay na razini trecerazrednog poluproizvoda koji je prozvakan vec gro puta, ali vidi kako dobro izgleda igra, ej.........
efekti su dobro dosli, sto spektakularnije i finije napravljeni to bolje. ali sorry, razina price je princip recimo expendables, oni su nam nesto skrivili i mi cemo ih sve poubijati, end of story

. mislim, da me se ne shvati krivo, cisto povlacim paralelu sa nekim drugim filmovima koji imaju pricu da se zaseres. avatar u tom rangu je zesce plitko americko sranje, IMHO.
i opet kazem, da, u efektima sam i ja itekako uzivao. i sto sam rekao (mislim), ja sam vise uzivao u filmicima koji daju prikaz nacina, tehnika i tehnologija koje su koristene u snimanju avatara, nego u samom proizvodu - filmu. isto tako bi trebao jedan Super 8 biti odlican film, ja jedva docekao kraj

. instant poluproizvod kojemu je cilj nista vise osim pogledati i nastaviti dalje, ne ostavlja niti trunke traga za razmisljanje ili nedajboze kvalitetniji utisak.