Citiraj:
Autor blava
Jao dosao u Red Forest,full gearan i sa svim potrebnim
(municija,medkitovi,bandages,energy drink i rezervni armor sa night vision I.generacije ) i opet ostadoh bez municije za Dragunov jer nisam htio uzeti klasican Dragunov nego ovaj neki upgradean,a Monolith sniperi me skinu sa 2 pogotka
http://stalker.wikia.com/wiki/SVU2-A
|
Bolji je klasični Dragunov, barem meni. Ima veći stopping power i bolju učinkovitost nego ovaj kojeg ti imaš.
Citiraj:
No,sto htjedoh pitati hocu li sresti jos negdje nekakvog tradera da se natovarim "namirnicama" ili moram ici onakav sa rupama u u armoru do NPP ?
|
nećeš. preporučujem ti da kad lijepo riješiš Brain Skorčer, da se vratiš do Bar-a, obnoviš zalihe, pokrpaš opremu i kreneš natrag. Ovako i onako je to ruta sa malo protivnika opasnih po zdravlje. tu i tamo koji mutant i monolitovac. Naravno, ako si u dobrim odnosima i dalje sa Fredomom i Dutyjem.
Ako ideš odma nakon Brejna do kraja u tom stanju, nećeš izdržati Pripyat, a kamoli CNPP.
Citiraj:
I kakvi su ono "ghostly" prikazi monstera koji kao napadaju,to Schorcher malo se za*ebava sa Strelokovim mozgom ?
|
da, trebao bi što prije otići unutra, to su halucinacije.
zato što taj ulaz nije namjenjen za to. Moraš ići okolo uza zid.
Citiraj:
I kakvo je ono postrojenje pored brain schorchera,nemam nista vezano za task tamo,a znatizelja me tjera 
|
to je sve skupa Brejn Skorčer