Citiraj:
Autor yedwy
Ma DH je zakon ideš a onim svojim hijerlingom ili na višim levelima nekim tenkom i samo ubijaš sve iz daljine ako te baš swarmaju caltraps 2-3 puta i izvučeš se da možeš pobjeć malo pa marked for death i 20 lightning ballova ispališ i spamaš sa hungering arrow - death incarnate...
Raja pada ko snoplje...
|
Deamon Hunter je izrazito zabavan i mocan, ali kada dodjes na Act3/4 inferno onda postaje pomalo naporan za igrati.
Elite packovi su prejaki da bi ih mogao pokositi "ko snoplje", a ubiju te zbog trenutka nepaznje.
Tamo DH vise ne igra tako da potamani sve prije nego mu se priblize nego puno, puno vise na survival. Tamo kajtas do besvijesti osim ako si negi uber gearan glass cannon, pa imas 200+K DPS-a. Ali onda umres cim te mob krivo pogleda.
Meni je u Act3/4 tank Barbarian bio 10 puta bolji od DH. Sa Barbom uletis face2face i rokas po mobovima, pa k'o ce koga. Sa DH samo kajtas.
Koliko god gomila ekipe na sluzbenim forumima vajna na DH i Wizzarde da su kao overpowered i prelagani, meni je osobno sa Barbarianom vise puta i lakse i zabavnije nego sa DH i Wizzardom (imam i Wizzarda i Deamon Huntera)